Medicinar

feature-image

Telefonoteka d.o.o.
Banja Luka, BiH
Ulica Knjaza Miloša 10a

Mobitel: 066 900 900

medicinar.ba@gmail.com
www.medicinar.ba

Poštovani medicinari,

želimo vam predstaviti portal MEDICINAR.BA, koji je specijalizovan za promociju najaktuelnijih vijesti i stručnih tema iz medicinske oblasti u BiH.

Jedinstven i moderno osmišljen koncept portala namijenjen je profesionalcima u struci i pružaocima medicinskih usluga (medicinskim ustanovama, doktorima, vlasnicima klinika i ordinacija, farmaceutima), kao i korisnicima usluga (pacijentima, stručnim saradnicima, studentima i drugima).

MEDICINAR.BA sa mjesečnim pregledom od 15 000 posjetilaca je najposjećeniji medicinski portal u BiH i veoma je koristan informator sa novostima koje svakodnevno ažuriramo.

Svojim čitaocima plasiramo tačne i pravovremene vijesti kako bi uvijek mogli pratiti dešavanja sa najvažnijih zdravstvenih skupova, intervjue sa vodećim medicinskim stručnjacima, izvještaje iz državnih institucija i druge informacije iz ove oblasti.

Raznovrstan sadržaj na portalu obuhvata brojne korisne teme, uključujući: zdravlje žena, muškaraca i djece, bolesti srca, alergije, astme, dijabetes, mentalno zdravlje, zarazne bolesti, onkologiju i još mnogo toga.

Vijesti na portalu uređuju stručnjaci i novinari specijalizovani za zdravstvene teme, a sadržaj je dostupan na više jezika, uključujući bosanski, engleski i njemački.

Aktuelnosti na  portalu će tokom godinu dana pregledati više od 200 000 posjetilaca, što predstavlja garanciju da će promocija vaše medicinske ustanove, proizvoda ili usluge naći put do birane ciljne grupe.

Svi promotivni sadržaji klijenata na portalu biće istovremeno prikazani i na našem Facebook profilu.

S poštovanjem,

MEDICINAR.BA
Medicinske vijesti za zdraviji život!

TRENUTNO NEMA NOVOSTI